Приватне підприємство «Русинська м’ясна компанія»

Основним видом діяльності цього приватного підприємства є свинарство. В умовах пандемії COVID-19 всі п’ятеро співробітників компанії залишилися здоровими та захищеними. Дотримання необхідної соціальної дистанції не є складним у цьому виді бізнесу. До того ж додаткові заходи, наприклад, запровадження заходів особистого захисту гарантують мінімізацію впливу COVID-19 на працівників та керівництво під час зустрічей та особистих контактів.

Наприкінці 2020 року ситуація на ринку свинарства в Україні, як і у всьому світі, була нестабільною. Однак у весняно-літній період 2020 року українські свинарі перебували у кращому становищі, ніж їхні колеги в ЄС. Адже закордоном чимало боєнь були закриті через спалахи короновірусу серед працівників. Це призвело до збоїв у ланцюгах поставок та виробництві в Європі.

Керівництво «Русинської м’ясної компанії» оптимістичне та впевнене щодо свого майбутнього, оскільки продовольчі товари під час пандемії, як ніколи раніше, стали більш актуальними для системи. А попит на м’ясо в Україні завжди великий. Не дивлячись на закриття кафе та ресторанів, споживання неухильно, хоч і повільно, зростає. Для підтримки свого зростання на внутрішньому та експортному риках «РМС» вже інвестувала у напівпричіп наприкінці 2019 року, а також у закупівлю обладнання для розмноження і відгодівлі свиней у лютому 2021 року. Останній інвестиційний проект був верифікований у березні 2021 року. Грантові виплати за обома проектами, безумовно, збільшили можливості компанії інвестувати у реалізацію своїх цілей зростання та в захист своїх працівників у нових умовах. 

Перша позика – профінансована  OPTL у грудні 2019 року

Розмір кредиту

€ 92,213

Сума ґранту

€ 9,221

Проінвестовано:

Напівпричіп

Друга позика – профінансована Банком «Львів» у вересні 2020 року

Розмір кредиту

€ 250,837

Сума ґранту

€ 25,084

Проінвестовано:

Системи годівлі та пиття, система вентиляції, дозатор ліків для питних систем, контейнер для кабанів, силоси для кормів

Cookie Consent with Real Cookie Banner