"ОТП Лізинг" підвищує зацікавленість у можливостях DCFTA під час InterAgro у Києві

3 листопада 2018 р.

Компанія “ОТП Лізинг”, фінансовий партнер програми EU4Business-EBRD Credit Line в Україні, взяла участь у 13-й виставці InterAgro у Києві. Компанія “ОТП Лізинг” представила свої лізингові продукти у рамках кредитної лінії EU4Business-EBRD для постачальників сільськогосподарського обладнання,  а також для його користувачів.

InterAGROце головна подія року, де презентуються інновації у сільськогосподарській техніці та обладнанні, а також супутні послуги.

На виставці представлені найновіші досягнення та інновації світового й національного машинобудування для сільськогосподарської галузі, а також сільськогосподарське обладнання для ремонту й технічного обслуговування, запасні частини, технології точного землеробства та збереження клімату, обладнання і технології для вирощування зернових культур, сільськогосподарська хімія.

У рамках виставки відбулася низка бізнес-подій, тематика яких була визначена з огляду на поточні проблеми агропромислового комплексу, зважаючи на останні тенденції розвитку галузі в усьому світі. Учасники міжнародних конференцій, семінарів, круглих столів мали змогу зорієнтуватися у безмежжі новин галузі та зрозуміти напрямки її розвитку.

Кредитна лінія EU4BusinessEBRDце спільна ініціатива ЄС та ЄБРР для надання допомоги українським МСП у залученні інвестицій, які допоможуть їм скористатися можливостями, наданими DCFTA (Глибока і всеосяжна зона вільної торгівлі).

Ініціатива складається з кредитного/лізингового фінансування та грантів «кешбек» (повернення частини вартості) за кошти ЄС,  і покликана надати підтримку МСП України та підприємцям на шляху узгодження їхньої господарської діяльності з Директивами ЄС, допомагаючи їм скористатися новими ринковими можливостями завдяки інвестиціям у модернізацію їхніх виробничих процесів та послуг.

Cookie Consent with Real Cookie Banner